dilluns, 11 de juliol del 2011

Primera impressió

Afirma la dita que la primera impressió és el que importa. Al setembre em trobaré un cop més amb nois i noies de 16 anys que probablement no hauran tingut més contacte amb la filosofia com a assignatura que el que vagament vam aconseguir difuminar en el trimestre d'ètica de 4t d'ESO.

Cal pensar bé com fer aquesta presentació, com preparar aquest primer contacte que no serà tal, doncs a la filosofia ja se la deuen haver trobat per aquí i per allà, tot i que segurament no ho saben.

No ho saben encara. Caldrà que recordin i redescobreixin. LLavors sabran que sabien, que saben. I a partir del que saben, anirem fent. Aquest camí comença, però no acaba. Dono fe d'agnòstica practicant.

D'una llista de correo transoceànica, m'arriba aquest vídeo de presentació de l'assignatura de filosofia. Com a inspiració no està gens malament...


1 comentari:

  1. Doncs sota l'aparent frivolitat de la presentació, crec que és una bona introducció. Subrratllem, de cara al futur, que diu que, si t'interessa la filosofia, parlis amb amb el teu professor ... d'història!

    ResponElimina