dimarts, 21 d’agost de 2012

Enlloc del lloc del saber

L'estiu és l'època de l'any més apta per practicar la serendipitat i fer troballes tan interessants com casuals. No em puc estar de penjar aquesta sobre les 500 millors universitats del món, entre les quals trobem tres universitats espanyoles a partir del Top 300. La tercera d'aquestes "primeres" és la Universitat de Barcelona, anant per endavant la Complutense i l'Autònoma de Madrid. 

Ignoro si els responsables de les nostres universitats tenen alguna idea d'aquest o de qualsevol altre rànking. El cas és que  no sempre són coherents les valoracions, si no és que del 2009 al 2012 la Universitat de Barcelona ha baixat prop de 100 llocs, doncs el 2009 era la primera al rànking nacional. 

Fent aquesta entrada i aquestes disquisicions se m'ha acudit si no serà això el que es farà amb els centres privats i públics de secundària a partir de la pretesa objectivitat de les revàlides amb què ens dotarem com a gran eina per a lluitar contra el fracàs escolar i simulacre erroni de la tan necessària avaluació de la tasca docent. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada