dimarts, 19 de febrer del 2013

Al cel per peus

No és que s'acosti el dia 8 de març i haguem de fer la inevitable entrada sobre la situació de la dona, els seus drets i reconeixement. No. Malgrat l'exemple, no seguim aquí temes d'actualitat ni mediàtics. Un intent de reflexió i d'exposició d'algunes pràctiques pedagògiques i d'alguns dels seus resultats anima aquest blog desigual i voluntàriament fragmentari, potser inconnex, sense pretensió de produir coherència o de tenir, com s'acostuma a dir, una línia. Res centrat en el tema. El tema no se sap quin és. La filosofia que es practica mentre l'autora passa una temporada laboral a Les Termes no té perquè tenir una línia i si ha de ser coherent, millor que ho sigui amb el que suposa la realitat de la docència de la filosofia a aquest centre públic. 

És en aquest no encaix amb cap pre-definició on encaixa aquest trailer d'un documental que, per pura serendípia, he trobat i m'ha semblat interessant. Com la recerca pedagògica que en el dia a dia té tant de casual i intuït que dubta de ser-ho, tot i que potser per tot això ho és. Qui sap. Els savis escriuen en altres llocs, no aquí. 

Anem al cel per peus, sí senyor, sí senyora. Maltractem l'anatomia i fem el cos expressiu d'una identitat que no per no tenir fonament filosòfic ni científic no és menys necessària. Idealitzem, doncs, per viure. Somien per ser feliços. Ens posem talons, per arribar al cel. 

Projecció a Ca la Dona (C/Ripoll, 25, BCN) a les 20 h dijous 21 de febrer. 


Trailer 1 # Deu centímetres més a prop del cel # català
from raquel rei on Vimeo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada