dimecres, 15 de maig del 2013

Cap a l'Olimpíada Internacional!

No fa gaire vaig presentar en aquest blog la iniciativa que alguns/es professors/es de filosofia de secundària estem intentant tirar endavant: organitzar una Olimpiada de Filosofia de Catalunya

A l'estat espanyol ja n'hi ha d'Olimpíades veteranes com la de Castella  Lleó i la d'Astúries. Els enllaços a aquestes i a altres els podeu trobar al blog propi que acabem d'estrenar i que encara està adquirint forma. 

Si ens llegiu, estaria molt bé que ens aporteu idees sobre el blog i sobre qualsevol aspecte relacionat amb aquesta futura Olimpíada catalana enviant un correu a filo.olimpiada.catalunya@gmail.com

Mentre avancem de mica en mica, comptant el final de curs de 2n de batxillerat, les darreres setmanes del 3r trimestre de la filosofia i la psicologia-sociologia de 1r de batxillerat, les de l'ètica de 4t d'ESO i el projecte de l'emprenedoria de 3r d'ESO... Comptant, comptant -com deia- i sense perdre l'alè, hem sabut que dues alumnes de dos centres de Castella Lleó han estat seleccionades per a participar en l' Olimpíada Internacional de Filosofia . Fins i tot ha estat notícia a un diari de la comunitat autònoma. 

Molta sort! Ja és tot un èxit que es reconegui d'aquesta manera el treball que dia rere dia estan fent professorat i alumnes per mantenir viva a la filosofia en la secundària. Ànims i no defallim!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada